from web site
نصب یک سقف کشسان ساده تنها چند ساعت طول می کشد. و این بسیار کمتر از هر سازه سقفی دیگر، از جمله دیوار خشک است. برای سقف های کاذب پیچیده، نصب می تواند تا دو روز طول بکشد. علاوه بر این، بر خلاف نقاشی، سقف کشسان نیازی به تسطیح کامل پایه ندارد، که به هزینه و زمان زیادی نیاز دارد.
در صورت نیاز به تعمیر برق، پارچه به سادگی از بین می رود و پس از کار، به راحتی به موقعیت اولیه خود باز می گردد.
سقف های کشسان در هنگام نصب در ساختمان های جدید مزیت زیادی دارند. سطح نسبت به انقباض ساختمان و سایر تغییرات ساختار آن واکنش نشان نمی دهد و در صورت نشتی سقف می تواند تا 100 کیلوگرم در هر متر مربع را تحمل کند.
طراحی سقف کشسان به شما امکان می دهد تمام ارتباطات را پنهان کنید.
فن آوری نصب حداقل زباله را فراهم می کند تا چنین سقف هایی را بتوان آخرین بار نصب کرد.
فراوانی رنگ ها و بافت ها به شما امکان می دهد جسورانه ترین ایده های طراحی را درک کنید. رنگ با گذشت زمان از بین نمی رود.
معایب سقف کشسان
سازه های سقف کشسان جنبه های منفی نیز دارند:
تحت تأثیر دمای بالای 65 درجه، سطح نرم می شود و معمولاً آویزان می شود.
با قرار گرفتن طولانی مدت در معرض گرما روی پارچه، می تواند خواص عملکردی خود را از دست بدهد. این مهم است که هنگام انتخاب نور در نظر گرفته شود.
سقف کششی امکانات تزئینات گچبری را محدود می کند.
پی وی سی یک ماده نسبتا شکننده است و به راحتی آسیب می بیند. همچنین مصنوعی است، بنابراین توصیه می شود محصول را از تولید کنندگان معتبر خریداری کنید که در تولید خود فقط از مواد اثبات شده، باکیفیت و سازگار با محیط زیست استفاده می کنند. محصولات بی کیفیت می توانند حاوی سموم و رنگ های مضر باشند.
سقف های کشسان همیشه در اتاق هایی با اشکال پیچیده مناسب نیستند. اغلب کارشناسان با مشکل لرزش یا افتادگی سقف مواجه می شوند.