Skip to main contentdfsdf

Home/ mitchell343's Library/ Notes/ روانکاوی بهترین اثر برای درمان ، روانکاوی چیست ؟

روانکاوی بهترین اثر برای درمان ، روانکاوی چیست ؟

from web site

 درمانگران روانکاوی عموماً وقت خود را صرف گوش دادن به صحبت های مراجعین درباره زندگی خود می کنند . ارائه دهنده درمان به دنبال الگوها یا رویدادهای قابل توجهی خواهد بود که ممکن است در مشکلات فعلی مراجعه کننده نقش داشته باشند . روانکاوان بر این باورند که حوادث دوران کودکی و احساسات ، افکار و انگیزه های ناخودآگاه در بیماری های روانی و رفتارهای ناسازگار نقش دارند .

روانکاوی به چگونگی تأثیر ذهن ناخودآگاه بر افکار و رفتارها می پردازد . روانکاوی غالباً شامل بررسی تجربیات دوران کودکی است تا کشف کند که این وقایع چگونه ممکن است به فرد شکل دهند و چگونه در اقدامات فعلی نقش دارند .

برخی مواقع ممکن است افراد دریابند که روانکاوی می تواند بسیار ناراحت کننده باشد . این به دلیل صحبت کردن بسیار در مورد تجربیات گذشته ، روابط و احساسات می باشد که باعث روشن شدن نیرو های ناخودآگاه می شود . با اینکه این فرآیند ممکن است گاهی به ناراحتی منجر شود ، اما می تواند راهی عالی برای به دست آوردن بینش و مقابله با احساساتی باشد که بیان آنها دشوار است.

کلینیک روانشناسی آوان ارائه دهنده خدمات روانکاوی و روانشناسی به صورت حضوری و آنلاین

تفاوت روانکاو و روانشناس چیست؟

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که فرق روانکاو و روانشناس در چیست؟ باید بدانید که روانشناسی در اصل یک رشته است و روانکاوی یک تکنیک. در واقع روانشناس کسی که در این حوزه مدرک دکترا دارد و همه‌ی روانکاوها، لزوما روانشناس نیستند و تفاوت روانکاوی و روانشناسی نیز در همین است. علاوه بر آن مورد دیگری که می‌توان درباره تفاوت روانکاو و روانشناس بیان کرد تفاوت در نوع سوالات، روش درمان و راه حل ارائه شده است.

اگر نیاز به روانکاو آنلاین دارید می توانید به صورت غیرحضوری مشاوره و جلسات روان درمانی شما را در کلینیک آوان ثبت کنیم 

همان‌طور که گفتیم روانکاوی یکی از درمان‌های حوزه روانشناسی است. در این مقاله سعی کردیم شما را با این روش درمان بیش از پیش آشنا کنیم تا در صورت نیاز بتوانید مسیر درست را برای درمان، مانند مراجعه به روانشناس، روانپزشک، روانکاو و یا شرکت در کارگاه روانشناسی انتخاب کنید. از همراهی شما سپاس‌گزاریم.



چه مشکلات و اختلالاتی در روانکاوی درمان می شود ؟

روانکاوی می تواند برای درمان تعدادی از شرایط مختلف روانشناختی استفاده شود ، از جمله :

  1. اختلال وسواس فکری عملی
  2. افسردگی
  3. اختلالات روان تنی
  4. فوبیا
  5. اضطراب
  6. مشکلات هویت
  7. ضربه یا کشمکش های عاطفی
  8. رفتار خود تخریبی
  9. مسائل مربوط به رابطه
  10. مشکلات جنسی

افرادی که از این رویکرد درمانی بهره مند می شوند اغلب کسانی هستند که مدتی است علائمی را تجربه می کنند وقتی افراد علائم اضطراب ، خلق افسرده و رفتارهای طولانی مدت داشته باشند که تأثیر منفی بر عملکرد و لذت بردن از زندگی داشته باشد ، ممکن است روان درمانی را انتخاب کنند .

روانکاو چه تخصصی دارد ؟

روانکاو، متخصص روانشناس یا روانپزشک است که با روش روانکاوی اقدام به درمان بیمار می‌کند. روانکاوان در این زمینه باور دارند که بیمارانی که برای درمان به مرکز روانکاوی مراجعه می‌کنند اغلب به دلیل مسائلی است که بیشتر به ناخودآگاه فرد مربوط می‌شود. در نتیجه در گذشته و یا با روانکاوی دوران کودکی تلاش می‌کنند مشکلات را از ذهن او بیرون کشیده و به درمان آن بپردازند.

تکنیک های روانکاوی 

آیا می‌دانید روانکاو چه کاری انجام می‌دهد و در جلسات روانکاوی چه اتفاقی می‌افتد؟ در یک جلسه روانکاوی شما بیشترین فرصت را برای صحبت کردن و گفتگو دارید و پزشک روانکاو با سوالات روانکاوی به عمیق‌ترین بخش‌های ذهن شما پی خواهد برد. در طول درمان شما تمام احساسات و هیجاناتی که سعی در پنهان کردن آن‌ها داشته‌اید را کشف کرده و برای رفع آن‌ها آماده می‌شوید. تکنیک‌های روانکاوی و روش‌هایی که در این نوع درمان به کار برده می‌شود شامل موارد زیر است که هر یک را به طور مختصر بررسی می‌کنیم.

تکنیک های مورد استفاده در روانکاوی درمانی

در روانکاوی از تکنیک های دیگری از جمله ارتباط آزاد ، کاوش در انتقال ، مشاهده دفاعیات و احساساتی که مراجعه کنندگان ممکن است از آن آگاه نباشند و همچنین تعبیر خواب استفاده می شود .

رویکرد روانکاوی

تمامی این تکنیک ها برای بهبود شما موثر است اگر نیاز به یک درمان گر دارید پیشنهاد ما روانشناس در پاسداران مرکز مشاوره آوان است 

 

فرایند روانکاوی

افرادی که تحت درمان روانکاوی قرار دارند اغلب حداقل یک بار در هفته با درمانگر خود ملاقات می کنند و ممکن است برای چند هفته ، ماه یا حتی سالها در روند درمان باقی بمانند . از طریق این روند ، امید این است که افراد بتوانند بینش و آگاهی از نیروهای ناخودآگاه را که به وضعیت روحی فعلی آنها کمک می کند ، به دست آورند .

 

برخورد با نیروهای ناخودآگاه

این رویکرد درمانی اغلب شامل برانگیختن پاسخ های عاطفی و غلبه بر مکانیسم های دفاعی است . موفقیت اغلب به توانایی مقابله با استرس های بالقوه یا تحریک کننده تجربه های گذشته بستگی دارد . به دست آوردن بینش در مورد احساسات ، رفتارها و تجربیات می تواند به شما کمک کند نیروهای ناخودآگاه را که همچنان بر اعمال ، روابط و احساس شما تأثیر می گذارند را درک کنید .

 

منظور از روان درمانی چیست؟

روان درمانی به معنای حل و درمان مشکلات و اختلالاتی است که به روح و روان انسان مربوط می‌شود. این روش یک شیوه‌ی درمان است که به شکل تعاملی میان درمانجو و درمانگر انجام می‌گیرد. این روش در بهبود انواع مشکلات روانی مانند افسردگی و اضطراب، آسیب‌های روحی نظیر از دست دادن عزیزان یا شکست خوردن در عشق قبل از ازدواج، اعتیاد و بسیاری از موارد دیگر می‌تواند موثر واقع شود.

 

 روان درمانگر کیست؟

اگر بخواهیم بگوییم روان درمانگر کیست می توان گفت که روان درمانگر یک اصطلاح کلی است که می‌تواند به افراد با مدارک علمی مختلف تعلق گیرد. به عبارت دیگر روان درمانگر می‌تواند روانشناس، روانپزشک، روانکاو یا مددکار اجتماعی باشد که با توجه به تخصص و مدرک مورد نیاز، روان درمانی را نیز برای افراد انجام دهد. روان درمانگر به مراجعه کننده کمک می‌کند تا مشکلات روانی خود را بشناسد، دلایل این مشکلات به او نشان می‌دهد و در نهایت کمک می‌کند تا بتواند بر آن‌ها غلبه کرده و آن‌ها را حل کند. به کارگیری نظریه‌های روان درمانی در جهت بهبود افراد نیز یکی دیگر از اقدامات روان درمانگر است.

mitchell343

Saved by mitchell343

on Jun 01, 22