Skip to main contentdfsdf

Home/ eskildsenshoemaker2's Library/ Notes/ داروی مبترا(Mabthera) در چه سرطان هایی مورد استفاده است؟

داروی مبترا(Mabthera) در چه سرطان هایی مورد استفاده است؟

from web site

داروی مبترا


داروی مبترا (ریتوکسیماب) با نام تجاری ریتوکسیماب RITUXIMAB یکی از داروهای معمول برای درمان انواع سرطان خون و بیماریهای التهابی به شمار می رود. آمپول ریتوکسیماب به صورت محلول وریدی تزریق میشود. از این دارو به تنهایی و یا به همراه برخی از داروهای شیمی درمانی استفاده میشود. جهت مشاوره تخصصی در زمنه خرید داروی مبترا و آشنایی با قیمت داروی مبترا از مرکز معتبر توزیع داروی کشور در سامانه سلامت سین سا، اقدام فرمائید.

داروی ریتوکسیماب (Rituximab) برای چیست؟

از این دارو برای درمان برخی از سرطانها مانند لنفوم غیر هوچکین و لوسمی لنفوسیتی مزمن استفاده می شود. این دارو سرعت رشد سلولهای سرطانی را کاهش داده یا متوقف می کند.

همچنین برخی از انواع داروی ریتوکسیماب برای درمان آرتریت روماتوئید استفاده شده و می تواند درد و تورم مفصل را کاهش دهد. از ریتوکسیماب برای درمان بعضی از بیماریهای عروقی (مانند گرانولوماتوز همراه با پلی آنژیت، پلی آنژیت میکروسکوپی) نیز استفاده می شود و می تواند تورم رگهای خونی را کاهش دهد. به علاوه از ریتوکسیماب برای درمان بیماری پوستی پمفیگوس وولگاریس نیز استفاده می شود. این دارو می تواند به کاهش تعداد ضایعات پوستی کمک کند.

اَشکال داروی مبترا (Mabthera)

محلول وریدی مبترا 10 میلی گرم

چگونگی مصرف داروی مبترا

معمولاً قبل از هر درمان، پزشک برای کاهش عوارض داروی مبترا مانند تب و لرز، داروهای دیگری (مانند استامینوفن، آنتی هیستامین، متیل پردنیزولون) را تجویز می کند. از دستورات پزشک با دقت پیروی کنید.

این دارو توسط یک کارشناس مراقبتهای بهداشتی و طبق دستور پزشک به آهستگی به داخل ورید تزریق می شود. دوز و برنامه درمان بر اساس شرایط بیماری، حجم بدن و میزان پاسخ به درمان است.

عوارض جانبی داروی ریتوکسان (ریتوکسیماب)

حالت تهوع، استفراغ، سردرد، سرگیجه، درد مفاصل، عضله، ضعف یا گرگرفتگی ممکن است رخ دهد. در صورت تداوم یا تشدید هر یک از این عوارض، سریعاً با پزشک یا داروساز خود صحبت کنید.

افرادی که از داروی ریتوکسیماب استفاده می کنند ممکن است دچار عوارض جانبی جدی شوند. با این حال به خاطر داشته باشید که پزشک معالجتان این دارو را برای شما تجویز کرده چرا که بر این باور است که منافع این دارو بیشتر از عوارض داروی مبترا است. بیشتر افراد با مصرف این دارو، دچار عوارض جانبی جدی نمی شوند.

بروز هرگونه عارضه جانبی جدی، از جمله: تورم دست، مچ پا، پا، افزایش تشنگی، ادرار، بی حسی ،گزگز دست و پاها، را بلافاصله به پزشک خود اطلاع دهید. در صورت بروز هرگونه عارضه

داروی مبترا ممکن است باعث سرگیجه شود. استفاده از الکل یا ماریجوانا (شاهدانه) می تواند سرگیجه را تشدید کند. مصرف الکل را محدود کرده و در صورت مصرف ماریجوانا آن را با پزشک خود در میان بگذارید.

سوء مصرف داروی مبترا (Mabthera)

در صورت مصرف بیش از حد Mabthera و بروز علائم جدی مانند غش کردن با مراکز فوریتهای پزشکی تماس بگیرید.

eskildsenshoemaker2

Saved by eskildsenshoemaker2

on Feb 05, 23